Go' KaffeMed en placering på Frederiksbjerg-gaden Ingerslevs Boulevard—efter sigende Aarhus’ svar på Paris’ berømte Champs-Élysées—er Go’ Kaffe et glimrende lille sted at hente en hurtig kop kaffe to-go (eller til at sidde og drikke på den skønne boulevard). Selv om bygningen/skuret ser noget uimponerende ud, lever denne coffee shop faktisk op til sit navn, idet den serverer rigtig god kaffe.

Kaffebarens ejere har haft held til at klemme et fuldt udstyret kaffekøkken ind på den ret ydmyge plads, der tidligere lagde hus til en traditionel pølsevogn, som serverede hotdogs til forbipasserende. Det betyder, at du kan få et flot udvalg af espressobaserede drikkevarer fra bare 15 kr. (for en ren espresso) og op til 30 kr. for en cappuccino. Det er vel at mærke et prisniveau, som det er svært at finde nogen som helst koffeinholdige drikkevarer til på de fancy midtbycaféer. Kaffebaren serverer selvfølgelig også det obligatoriske bagværk, såsom croissanter og kager leveret af det luksuriøse bageri Briançon ved åen.

Go’ Kaffe har måske Aarhus’ billigste kaffe, hvis du glemmer den bogstavelig talt gratis kaffe, man kan få hos føtex food. Selv hvis det ikke er tilfældet, er det helt sikkert et af byens steder med bedst værdi for pengene.

Udvalgte priser

Espresso
15,00 DKK
Caffè latte
25,00 DKK
Filterkaffe
15,00 DKK