En guide til guiden

Aarhus on a Budget (AOAB) er opbygget til at være så simpel og let at finde rundt på som muligt. Denne side indeholder en hurtig introduktion til den grundlæggende struktur, der skal gøre det nemt for dig at finde de bedste billige steder i Aarhus.

AOAB består i øjeblikket af tre overordnede sektioner:

  • Se: Seværdigheder og attraktioner
  • Spis: Restauranter, caféer og lignende
  • Drik: Natteliv

Vi håber snart at udvide med sektioner for overnatning, begivenheder og midlertidige oplevelser.

Som udgangspunkt tilhører hvert sted den sektion, der bedst beskriver den. Hvis stedet tilbyder god værdi på flere punkter, kan det dog være nævnt under flere sektioner. En billig café, der om aftenen bliver til en dyr natklub, hører kun til under Spis. En gratis kulturoplevelse, der også tilbyder billig (og god) mad hører både under Se og Spis. Og så videre.

Derudover hører hvert sted under en eller flere kategorier, som har nuttede ikoner tilsluttet. Disse mere konkrete kategoriseringer kan for eksempel være natur nature, caféer local_cafe, arkitektur account_balance osv.

Hvad angår priser er vurderingerne temmelig subjektive. Som tommelfingerregel henviser $ dog til noget, der er blandt de absolut billigste muligheder i sin kategori, mens $$ betegner noget, der ikke er det billigste men stadig tilbyder rigtig god værdi. Gratis behøver forhåbentlig ikke en nærmere beskrivelse.