Globen FlakketTrods navnet, som de færreste reelt forstår, er Globen Flakket en gammel kending på den aarhusianske caféscene. Den store og populære café ved Europaplads er ganske almindelig på mange punkter, idet den tilbyder traditionelle retter på priser svarende til den flotte å-location. Globen er derfor med i denne guide af en særlig grund, nemlig dens forskellige buffeter, som ganske enkelt er rasende gode tilbud.

Globen Flakkets morgenmads-, kage- og suppebuffeter koster hver især blot 42 kr. og lader dig spise alt, hvad du kan. Morgenmadsbuffeten, der fås hverdage fra 9 til 11, indeholder tre slags brød med ost og pålæg, yoghurt, æg, grød og frugt. I kagebuffeten kan du spise 6—8 forskellige kager mellem 14 (15 i weekenden) til 16:30. Og suppebuffeten fra søndag til torsdag (17—20/21) indeholder to forskellige supper samt frisk brød, ligeledes ad libitum.

Selv om Globen Flakket er en forholdsvis gennemsnitlig café med gennemsnitlige åpriser, er disse tre tilbud glimrende muligheder med priser, der er svære at slå på denne side af den tyske grænse.

Udvalgte priser

Buffet (morgenmad, kage eller suppe)
42,00 DKK

Næste stop

  • Dokk1 Coffee Sight Dining Library Wi-Fi Activity